aboutus

Tietoa yrityksestämme

 

Halu pysyä terveenä on meitä kaikkia yhdistävä tekijä. Me Sanofi Pasteur MSD:ssa uskomme, että rokotukset ovat tie kohti tulevaisuuden Eurooppaa, jossa ihmiset pysyvät aina askeleen tautien edellä. Rokotteet ovat intohimomme, sillä tiedämme, että ne ovat avain parempaan terveyteen maailmassa.

Olemme omistautuneet yksilöiden sekä julkisen terveyden edistämiselle ja uskomme yhtäläiseen oikeuteen rokotteiden saatavuudessa. Rokotteiden kehitystyössä ympäri Euroopan olemme sitoutuneet olemaan luotettavia kumppaneita päätöksentekijöiden, viranomaisten, asiantuntijoiden, terveydenhuollon ammattilaisten sekä rokotteiden käyttäjien kanssa. Pyrimme ymmärtämään kaikkien sidosryhmiemme tarpeet ja odotukset ja toimintaamme ohjaavat yhteiset päämäärät.

 

Miten työskentelemme

Olemme omistautuneet tieteellisen huipputason ja laatustandardien vaalimiselle rokotteidemme kehittämisessä, valmistuksessa, toimittamisessa ja valvonnassa. Vaadimme itseltämme korkeimpien eettisten standardien noudattamista kunnioitukseen ja läpinäkyvyyteen perustuen kun kuvailemme rokotteidemme ominaisuuksia, etuja ja mahdollisia riskejä. Rokotteidemme turvallinen käyttö on meille äärimmäisen tärkeää ja tiimimme työskentelevät jatkuvasti riskien minimoimiseksi ja hyötyjen maksimoimiseksi.

Työntekijöidemme rehellisyys, tieto, kokemus, osaaminen, aloitteellisuus ja sitoutuminen ovat avain menestykseemme. Työskentelemme luodaksemme ympäristön, jossa vallitsevat molemminpuolinen kunnioitus, rohkaiseva ilmapiiri sekä tiimityö – ympäristön, jossa ihmiset voivat tehdä juuri sitä, mitä haluavat, ja heidät palkitaan suorituksestaan.

Kahden johtavan globaalin yrityksen yhteistyö

Sanofi Pasteur MSD on yhteisyritys Sanofi Pasteurin, Sanofin-rokoteosaston sekä MSD:n (Merc Yhdysvalloissa ja Kanadassa) välillä. Hyödynnämme kumppaniyritysten globaalia tutkimusta, kehitystä ja valmistustoimintaa keskittyen yksilöiden, yhteisöjen ja sidosryhmien tarpeisiin Länsi-Euroopan maissa.

Missä sijaitsemme

Sanofi Pasteur MSD:n on pääkonttori sijaitsee Lyonissa, Ranskassa. Jos haluat lisää tietoa maista joissa toimimme, vieraile Maat-sivulla. Lisää tietoa rokotteistamme ja tuotteistamme löydät Rokotteemme-sivulta.